Små bryster? Bare litt større gjør stor forskjell

Sylslanke mannekenger gir inntrykk av at flate bryster er idealet. Dessverre er det ikke slik vi mennesker er skrudd sammen. Menn vil automatisk se på brystene til en kvinne de møter og gjøre seg opp en mening om hvor attraktiv hun er. Psykologer hevder at større bryster på kvinner gir menn et primitivt steinalder-signal i underbevisstheten om denne damens forplantningsevner.

Lov å jukse litt

Om du føler at brystene dine er for små, er det en rekke grep du kan ta. Flatbrystede kvinner kan alltids kle seg større. Du kan fylle brystholderen din med bomull, få deg bh med silikonfyll, eller prøve selvsittende silikon-bher. En rekke undertøysbutikker har godt utvalg å velge i. Er du ubekvem med å oppsøke fysiske butikker hvor du føler folk stirrer på deg og brystene dine, kan butikker på nett være løsningen.

Permanente løsninger

De fleste mennesker er skapt for å være i et forhold og ikke leve hele livet alene som singel. Mange kvinner med små bryster føler kraftig sjenanse og usikkerhet når de møter en mann de tiltrekkes av. Hva vil han si når hun kler av seg og han ser og beføler de brystene hennes? Vil han miste interessen og forlate henne?

Føler du sterk uro rundt bryststørrelsen din, kan løsningen være å oppsøke en av landets private, kosmetiske klinikker. Gjennom samtaler og konsultasjoner kan fagfolk vurdere om og hvordan brystene dine kan forstørres gjennom enkle, kirurgiske inngrep.

Tidligere kunne brystforstørrelse med silikon-innlegg være skadelig for kroppen. I dag brukes ofte saltvannsløsninger og andre metoder med minimal risiko. Dette er bra for de som velger å gjøre et lite inngrep, for kroppen din og de større brystene dine skal du tross alt leve med resten av livet.